NJOFTIME

Njoftim: Të nderuar besimtarë, me rastin e Sulltan Novruzit, Kryegjyshata Botërore Bektashiane organizon më datë 20.03.2019 ora 11:00, në Selinë e Shenjtë të Kryegjyshatës Botërore Bektashiane ,Konferencën “Bektashizmi në Ballkan, historia e djeshme dhe sfidat e sotme.” Ditën e Premte, më datë 22 mars 2019, gjatë gjithë ditës zhvillohet festa e Sulltan Novruzit. Ceremonia fillon në orën 10:00 në ambientet e Kryegjyshatës. Ju mirëpresim!

Posted on