KRYESORELAJME

Dita e Ashures dhe 90-të vjetori i Kongresit të III-të Bektashian në teqen e Turanit, Korçë

Me rastin e festës së Ashures dhe të 90-të vjetorit të Kongresit të III-të Bektashian, ditën e sotme,  Gjyshata Bektashiane e Korçës, nën kujdesin e veçantë të Kryegjyshit Botëror Bektashian, Hirësia e Tij Haxhi Dede Edmond Brahimaj, ka shtruar pritjen tradicionale. Kanë marrë pjesë në këtë pritje në ambientet e Teqesë së "Turanit", Korçë, autoritetet të larta, përfaqësues të politikës, drejtues të komuniteve fetare në Korçë, si dhe të tjerë të pranishëm. 

KONGRESI III