KRYESORELAJME

Kryegjyshi viziton dhe shpëndan ndihma për fëmijët me aftësi të kufizuar “Shkolla Speciale Luigj Gurakuqi”, Tiranë

Paraditen e sotme, Kryegjyshi Botëror Bektashian, Hirësia e Tij Haxhi Dede Edmond Brahimaj, vizitoi fëmijët me aftësi të kufizuar në shkollën speciale "Luigj Gurakuri", Tiranë. U shpërndanë dhurata të shumta, ku ndër të tjera ishin dhe mjete mësimore për këta fëmijë.