AKTIVITETEKRYESORE

Mbjellja e pemës së Ullirit në kujtim të Ish-Kryegjyshit Botëror Dede Reshat Bardhi

Kryegjyshi Botëror Bektashian, Hirësia e Tij Haxhi Dede Edmond Brahimaj, së bashku me shumë dashamirës dhe besimtarë, në ambientin e Kryegjyshatës, mbolli një pemë ulliri në përkutim dhe nderim të Ish- Kryegjyshit Botëror Dede Reshat Bardhi.