NJOFTIME

Njoftim: Ditën e martë, datë 25.06.2019, ora 19.00- 20:30, zhvillohet ceremonia për dekorimin e Kryegjyshit Botëror nga Dr. Munr Kazmir, Zvëndës President i Kongresit Amerikan të Hebrenjëve

Ditën e martë datë 25.06.2019 ora 19.00- 20:30 zhvillohet ceremonia për dekorimin e Kryegjyshit  Botëror të Bektashinjve Hirësisë së Tij Haxhi Dede Edmond Brahimaj nga Dr. Munr Kazmir Zvëndës President i Kongresit  Amerikan të Hebrenjëve , me pjesmarrje të trupit Diplomatik të Akredituar në Tiranë dhe përfaqësues të Institucione Qëndrore, në ambientet e Selisë së Shenjtë të Kryegjyshatës Botërore Bektashiane.

Jeni të mirëpritur!