NJOFTIME

Njoftim: Kryegjyshata Botërore Bektashiane-Selia e Shenjtë, njofton të gjithë Klerikët bektashinj, besimtarët dhe dashamirësit, se ditën e enjte, datë 20.12.2018, ora 10:00 në sallën “Balsha” (Hotel Tirana Internacional), zhvillohet 25 vjetori i daljes së numrit të parë të Revistës “Urtësia”