KRYESORELAJME

Pelegrinazh në Teqen e Kreshovës – Kolonjë

Ditën e djeshme, më datë 28 gusht 2019, Kryegjyshi Botëror, Hirësia e Tij Haxhi Dede Edmond Brahimaj, mori pjesë në pelegrinazhin e Teqes së Kreshovës, Kolonjë.

Në këtë aktivitet mori pjesë dhe Kryetari i Bashkisë Kolonjë Z. Erion Isai, personalitete dhe klerikë bektashianë.