AKTIVITETEKRYESORE

Vizita e Kryepeshkopit të Palermos, Don Corrado Lorefice, në Kryegjyshatën Botërore Bektashiane

Ditën e sotme, në Kryegjyshatën Botërore Bektashiane, Selia e Shenjtë, Kryegjyshi Botëror Bektashian, Hirësia e Tij Haxhi Dede Edmond Brahimaj priti në një takim të veçantë Kryepeshkopin e Palermos, Don Corrado Lorefice. 

Kryepeshkopi shoqërohej në këtë takim nga Arqipeshkvi Metropolit i Tiranë - Durrësit Shkelqësia e Tij Imzot George Frendo dhe nga një delegacion i veçantë.